Previous

Tazscapes Inc Landscaping Transformation – Sage Hill

Next
Date7/22/2020 2:20:24 PM
Promote
1 587578-07471 587578-0747
Located in Northwest Calgary, this client’s backyard design consisted of a small space with a number of grading issues. Our process began by recommending the demolition of the existing pressure-treated deck. Then, we proposed a composite decking installation in the barbecue pit area.

Using an aesthetic retaining wall, we divided the outdoor fire pit area from the dining area and illuminated the space using low-voltage LED lighting. The gas line running to the new fire pit allowed for a comfortable lounging space. In addition, by installing an overhead privacy screen, our clients are able to enjoy their outdoor sanctuary with the utmost privacy.
facebook
Like us on Facebook!