Previous

Castiga bani pe internet cu clixsense

Next
Date12/6/2012 8:56:52 PM
Promote
Ce este ClixSense?
ClixSENSE este un program PPC (plateste pentru accesarea site-urilor), care inca din 2008 si-a obisnuit utilizatorii cu servictii de cea mai inalta calitate. Pentru un utilizator "standard" platforma ofera: $0.02 / click, $0.008/referral click, premii zilnice de pana la 5$, numeroase "task-uri" cu valoare variata, referrali directi nelimitati, reclame zilnice, plati online la atingerea pragului de 8$, prin Paypal sau AlertPay. (recomand paypal-ul)
*Pentru utilizatorii avansati, sau cei ce vor sa castige repede si sigur, propun un upgrade, la nivelul PREMIUM (o nvestitie de 17$ pentru un an), astfel puteti realiza venituri foarte mari. (garantat)

Notiuni generale despre ClixSense!
Veniturile provin din accesarea unor site-uri puse la dispozitie de platforma (zilnic), introducerea de referrali, dar si din numeroase task-uri online sau premii. Site-ul prezinta si o parte de "jocuri" de unde se pot scoate, puncte, ulterior bani.
Un real avantaj esta ca functioneaza doar cu afiliati direcii, adica cu oameni reali, aceasta fiind o garanţie pentru noii membri ca aceasta afacere este sigura, corecta şi durabila.
facebook
Like us on Facebook!