Previous

Professionel behandling af alkoholmisbrug

Next
Date3/29/2021 6:25:41 PM
Price€ 6,650.00
Promote
7210080072100800
Har du udviklet et alkoholmisbrug? eller er du pårørende til en der har? Misbrug af alkohol er et springbræt til at blive alkoholiker. Det er derfor meget vigtigt at man søger professionel hjælp i form af alkoholbehandling, hvis man har udviklet et misbrug. Personer som selv prøver at stoppe med at drikke, vil i højere grad opleve tilbagefald.

Et alkoholmisbrug har store konsekvenser, ikke kun for brugeren selv, men også for pårørende. Når et medlem af familien drikker for meget, påvirker det også resten af familien. Et stort alkoholforbrug kan altødelæggende og kan være årsag til traume, psykiske lidelser og medafhængighed hos pårørende.

Hos Behandlingscenter Det Gode Liv, hjælper vi dig ud af dit alkoholmisbrug. Vi tilbyder både døgn og ambulant behandling, og vi kortlægger et individuelt forløb ud fra netop dit behov. Det er ingen svaghed at indrømme, at man har brug for hjælp. Dette er faktisk en enorm styrke! Vi har endnu ikke oplevet nogen klienter, som har fortrudt deres beslutning.
facebook
Like us on Facebook!